11 В класс)

Объявление

Как думаете, стоит возрождать форум из пепла?

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » 11 В класс) » Флуд » Флуд [24.09. - 27.09]

Флуд [24.09. - 27.09]

Сообщений 31 страница 60 из 204

31

Гость вали нах от седава ,сучий крыс!!!

0

32

Завтра пойдёте?

0

33

лс.

0

34

:mad: всё давай не будем заводить больше эту тему! если хочешь я могу вести себя так что у тебя изменится ко мне отношение! 3 гостя пасут нас! мне это ОЧЕНЬ надоело! а ещё я не могу отправлять лс!

0

35

Ответь бырей на лс плииз.

0

36

Роооомич. Привеееет Чувваааак!!)))
Чё так поздно?
Я уже ухожу(

0

37

Поки - споки.
Ыыыы.

0

38

Кхмм...нуна вам закрытый форум заделать....Чисто для двоих...друзей...романтика,млин ;)
А ваще КУ 2 all. Я понгал в ВОВ ибо пусто тут))и ваще Серому таблицу мму её делать надо(((

0

39

Таблицу дежруств...такой бред аж ппц((((в опсчим бб и споки сем))

0

40

/me ушофф

0

41

Потом ещё вечером зайду))Де,млин Сашка пропало? :rolleyes:

0

42

Здарова Ромич! не надо нам ничего! ^_^  просто выясним всё до конца всё будет в норме!

0

43

Драсце люди

0

44

:) Всем привет!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

45

А где народ?

0

46

А народ ушофф...Сашка,превед,Жека,добро пожаловать))Ы :D
Ну чё,споки сем по ходу...

0

47

ромич привет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

0

48

Тяк,шозанах такой? :mad: Чё ничё не пишем? :O А ню быренька чё нить тут начипятали,чтоб мну повеселее било :big_boss:
Приду,проверю :)
Сашка :bye: ,мона личный вопросег? ^_^

З.Ы.Тём,те аддоны принесу,када Жека,сцук,диск отдаст :yes: Чё те исчё,кроме аддоноф?

З.Ы.Ы.Илья... :black_eye:  :to_babruysk:
:rofl:  :P  :rofl:
  :lol:  :D  :lol:

Так то,ёпть

0

49

Причем тут Сашка, если я тут?????

0

50

ой...Олечка, /me тя не видефф ^_^ Превед,медвед :friends:
Ты тож хочешь личный вопрос,чтоль? ЫЫ)))
Ща,кста пару прикольных тем заделать сопиралсо...

0

51

Ток для Сашки:
Машэка.
(паданне) Магілёўская губерні
На тым месцы, дзе цяпер Магілёў, стаяў цёмны, непраходны лес, не пранікалі ў яго сонечныя промні, ад яго і Дняпру было цесна, а Дняпро ў гэты час быў шырокі і сярдзіты. У тым лесе жыў разбойнік, якога звалі Машэкай. Ён валодаў такою магутнай сілаю, што адной рукой спыняў экіпаж з асьмю конямі на поўным хаду і адным разам вырываў вялізныя сосны, а хадзіў ён у мядзвежай скуры, поўсцю наверх. Не такі тады быў народ, як зараз, шмат было асілкаў, але ўсе баяліся Машэку, бо і пяць дзесяткаў не маглі нічога зрабіць супраць яго аднаго.
Машэка наводзіў жах на ўсе навакольныя паселішчы. Нягледзячы на тое, што людзі жылі тады вялікімі сёламі, ён смела заходзіў у кожнае і браў, што яму спадабаецца. Усюды дабравольна адчынялі яму вароты, абы толькі пакінуў душу ў целе. Не раз выходзілі супраць Машэкі цэлымі палкамі, але ён уходзіў у такі непраходны гушчар, што ніхто не знаходзіў не толькі яго бярлогі, але і дарогі назад і ўсе або паміралі ад голаду, або былі забіты кісценем. Але і на Машэку прыйшла пагібель. Што не змаглі зрабіць сотні людзей, тое зрабіла адна жанчына. Аднойчы па дарозе праз лес ехала запрэжаная васьмёркай брычка, у якой сядзеў малады мужчына з прыгожай жанчынай. Раптам з'явіўся Машэка з-за вялізнай елкі, умомант спыніў брычку і адправіў на той свет кучара, так што ён і азірнуцца не паспеў. Мужчына, што сядзеў у брычцы, выхапіў шаблю і з усёй сілы ўдарыў Машэку па галаве, але шабля пераламілася аб стальную шчаціну, а мужчына прырос да свайго месца ад аднаго ўдара разбойніка.
Але кінуўшы позірк на жанчыну, Машэка стаў як укопаны. Ён пазнаў у ёй старую знаёмую. Гэта яна не прыняла яго кахання і прымусіла пасябраваць з буйным ветрам. Апрытомнеўшы ад здзіўлення, Машэка ўзяў у свае лапы паўмёртвую ад жаху прыгажуню і аднёс у сваю бярлогу. Тут яна апрытомнела, адразу ўсё зразумела і склала план, як загубіць вылюдка. Яна прыкінулася паслухмянай, так што разбойнік паверыў ёй.
Аднойчы ён бесклапотна заснуў пры ёй моцным сном. Яна асцярожна дастала вялізны нож - і кроў палілася рэчкай з разрэзанага горла вылюдка. Зрабіўшы гэта, прыгажуня неяк выйшла на дарогу, знайшла сваіх і паказала ім праклятае месца, на якім з вялікім пракляццем закапалі труп таго людаеда, і назвалі гэта месца Магілай Льва.
Непадалёку ад таго месца знайшлі вялікі бугор ці гару, якая ўся была абліта крывёй і пакрыта касцямі нявінных зверстваў Машэкі (сёння г.Машэкаўка).
Пасля Машэкі тут было яшчэ шмат разбойнікаў, для знішчэння якіх князі, што панавалі тут, назначалі гэта месца для ссылкі злачынцаў.
Ссыльныя мала-памалу высякалі лес і такім чынам прагналі разбойнікаў. Потым на гэтым месцы быў заснаваны горад, які ці то ад мноства магіл забітых разбойнікамі людзей, ці то ад магілы Льва Машэкі названы Магілёвам.

0

52

Спс, неа, мне  не над, мне своих хватает. :P

0

53

ромич, привети! так что ты хотел спросить????

0

54

2 Оля:оки,распечатаю ;)
2 Сашка:хотел спросить,как личная жизнь :pardon: От такой,йа любоптное :P

0

55

Ай,сё,я ушофф кушать :P

0

56

С личной жизнью все хорошо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

57

Ром, спасиб, но не надо, мне Кузя распечатает ;)

0

58

Ааааа...ясн :)
2 Сашка:Как там парень?) Встречаетесь? :friends:  :dance:
:lol:

0

59

И а5 тишина...ну,ёпт :mad:
ЫЫ)))Жека вчера :bad:  :haha:

0

60

Рома прет те